top of page

Onze werkwijze

Jouw evenement met overzicht en structuur geregeld hebben? Samen krijgen we dit voor elkaar.

 

Wij pleiten voor een samenwerking waarbij de klant ten alle tijden inzage en inspraak heeft in en tijdens de organisatie van het event. Op deze manier zijn we jouw persoonlijke sparringpartners! 

Onze aanpak is als volgt:

Petra Quist van Happening Events en The Daily VA

Kennismaking

Tijdens een (online) kennismaking kijken we of er een match is. Wij horen graag wat er op de planning staat en wat hiervoor nodig is. We bespreken vragen als: Wat is de reden van het event? Voor wie is het evenement? Wat is het doel? Wat zijn de wensen en verwachtingen? Wij vertellen je vervolgens graag hoe wij je verder kunnen helpen. Zijn we beide enthousiast? Dan sturen we een concept voorstel. 

2

Concept voorstel

Met alle verzamelde informatie maken wij een concept voorstel. Hierin nemen we punten mee als doelstellingen, uitgangspunten, concept programma, concept timeline, belangrijke pijlers, moodboards en een offerte. 

3

Brainstormsessie

Tijdens de (online) brainstormsessie bespreken we het concept voorstel. Wanneer er dingen zijn die je graag anders ziet, kunnen we hier gelijk nieuwe afspraken over maken. Ben je akkoord met de offerte? Dan kunnen we aan de slag! 

4

Let's make it happen! 

Wij gaan aan de slag met alle voorbereidingen. Dit doen we niet zonder eerst overzicht en structuur aan te brengen in alle werkzaamheden. Wie doet wat en met welke deadlines? De klant wordt hierin meegenomen zodat het helder is waar we mee bezig zijn. 

 

5

Tussentijdse evaluatie

Zoals we samen van te voren hebben afgesproken hebben we contactmomenten waarin we tussentijds overleg hebben. Hierin bespreken we wat er reeds is gedaan, wat er nog moet gebeuren en eventuele openstaande punten. 

6

It's happening! 

Wij zijn operationeel aanwezig als eventmanager tijdens de opbouw, eventdag(en) en afbouw. Jij kan ontspannen en genieten van al het leuks omdat je weet dat alles tot in de puntjes geregeld is. 

7

Opvolging & evaluatie

Wij zorgen voor zowel een interne als externe opvolging en evaluatie van het evenement. Denk bijvoorbeeld aan een aftermovie, foto's, bedankt mail etc. Ook sturen we iedereen een evaluatieformulier om belangrijke punten te bespreken.

Happening Events - P bellend

Leave us a message and we'll get back to you.

dd83f9c0a663fcb72c2abe11186dcb79.jpeg

Dank je wel!

bottom of page