top of page

E-book - LET'S MAKE IT HAPPEN!

Binnenkort een evenement, training of ander mooi feest organiseren? 

Bestel het e-book Let's make it happen! en ontvang handige informatie en tips

E-book 'Let's make it happen!' van Happening Events

In deze praktische gids delen wij onze tips en tools voor het organiseren van je eigen evenement.

 

Speciaal voor professionals en ondernemers die zelf een event organiseren. Die graag de insights willen van een event manager, zonder dat ze er eentje hoeven in te huren ;-)

 

Nu inclusief:

✓ Handige checklist voor je locatie

✓ Voorbeeld planning & draaiboek

✓ Budget en kostenoverzicht

SPECIAAL VOOR IEDEREEN DIE....

ZELF EEN EVENEMENT WILLEN ORGANISEREN 

 • Organiseer het event van je dromen

 • Tips & tools van event manager

 • Inclusief checklist voor je locatie, voorbeeld planning en draaiboek en een budget- en kostenoverzicht

LET'S MAKE IT HAPPEN!

Onze tips en tools voor het succesvol organiseren van je eigen event, nu gebundeld in het e-book: Let's Make It Happen! 

 

Speciaal voor ondernemers die zelf aan de slag willen met de organisatie, maar wel graag gebruik willen maken van professionele kennis en ervaring.

E-book 'Let's make it happen!' van Happening Events
 • Hoe ontvang ik het e-book 'Let's Make It Happen!' ?
  Wat leuk dat je het e-book gaat bestellen! Het e-book zit binnen 5 minuten in je e-mail inbox. Houd voor de zekerheid ook je spam/junkmail in de gaten. Niks ontvangen? Vul dan even een contactformulier in, dan gaan we er voor je achter aan!
 • Is dit e-book iets voor mij?
  Ook wanneer je al ervaring hebt met het organiseren van evenementen is deze gids iets voor jou. Wij delen praktische tips en ideeën waar jij misschien elf nog niet eerder aan hebt gedacht. Heb je nog nooit een event georganiseerd dan is het e-book een hele praktische gids die je kunt gebruiken als leidraad bij het organiseren van je allereerste event. Ben je zelf een ervaren event manager? Dan is dit e-book waarschijnlijk minder interessant. Ben je echter net begonnen? Dan is het wél een aanrader ;)
 • Is de prijs in- of exclusief BTW?
  Omdat wij ons richten op de zakelijke markt zijn alle prijzen die gecommuniceerd worden exclusief BTW. Tijdens het afrekenen, wordt het bedrag dat je betaald voor BTW inzichtelijk gemaakt en opgeteld bij de productprijs. De BTW kan je als je geregistreerd staat als ondernemer of bedrijf uiteraard weer terugvragen.
 • Hoe kan ik met korting bestellen?
  Wanneer jij in het bezit bent van een kortingscode (lucky you), kan je die tijdens het afrekenen invoeren. Ps. Je hoeft niet te Google-en voor een kortingscode, die ga je niet vinden. Enkel de mensen op onze e-maillijst hebben eens in de zoveel tijd de mogelijkheid om met een kortingscode te bestellen!
bottom of page