top of page

Voor bedrijven

MyneCircularMetalsDay14-9-2023-131.jpg

Congressen

Een congres kan worden georganiseerd om verschillende redenen. Kennisdeling, netwerken, of een promotie van innovatie. Dit zijn vaak grotere events. Wij draaien onze handen er niet voor om

proost

Jubileumfeest

Wanneer jouw bedrijf een aantal jaar bestaat is dat een mooie reden om dat succes te vieren. Wij denken graag mee met de organisatie hiervan.

Velix-Myneevenement14-9-2023-174.jpg

Bedrijfsfeesten

Eigenlijk is er altijd wel een reden voor een feestje. Het maakt niet uit wat jij wilt vieren en met wie je dit wilt doen, wij denken graag met je mee en nemen de organisatie van je uit handen.

Velix-Myneevenement14-9-2023-159.jpg

Productlancering

Heb jij een nieuw product ontwikkelt en wil je de lancering hiervan niet zomaar voorbij laten gaan?  Dat snappen wij! Laten we een feestje plannen!

4.jpg

Personeelsuitjes

Je personeel verdiend het altijd om even extra in het zonnetje gezet te worden. Dit kan dmv een groots feest, maar ook een mooie reis of kleinschalige bbq vallen onder de mogelijkheden!

Kerstmis Tablescape

Feestdagen

Kerstpakketten voor jouw medewerkers, laat ons ze voor je realiseren. Het jaar niet zomaar voorbij laten gaan? Geef een gezellige kerstborrel. Ook hier nemen wij de gehele organisatie graag uit handen.

bottom of page