top of page
Myne Circular Metals Day. Evenement van Happening Events

Myne Circular Metals Day 2023

Opdracht:

Reukema BV gevestigd te Harderwijk heet vanaf september 2023 Myne Circular Metals. Deze re-branding mocht groots gevierd worden met alle medewerkers, klanten, prospects en meer. Daarnaast moest deze dag spectaculair worden omdat het tevens de eerste editie van een jaarlijks terugkerend evenement genaamd ‘the Myne Circular Metals Day’ zou zijn. Als klap op de vuurpijl werd tijdens deze dag ook nog een productlancering gedaan van een machine waar meer dan 7 jaar aan gebouwd is! Genoeg reden om een prachtig groots evenement neer te zetten! 

Xorter:

In samenwerking met de Technische Universiteit Delft heeft Myne 's werelds eerste AI-aangedreven metaalafval sorteerfaciliteit gecreëerd genaamd de Xorter. De Xorter-machine sorteert doormiddel van gepatenteerde technologie post-consumer metaalafval zoals aluminium, staal en koper op legering. Deze machine elimineert de noodzaak om afvalmetalen naar Azië af te vervoeren, maar houdt deze in Europa voor hoogwaardige toepassingen. De Xorter is zelfs beloond met de Veluwse Innovatieprijs 2023

Een kleine greep uit onze taken: 

  • Uitnodigingen maken en versturen + bezoekers registratie bijhouden

  • Contact en aanspreekpunt externe partijen zoals tentleverancier, foodtrucks, technische productie, styling & catering, foto- en videografie, entertainment etc.

  • Opvragen offertes en budgetbewaking

  • Veiligheid zoals BHV en calamiteiten diensten

  • Regelen personeel

  • Inschakelen en coördineren parkeerservices

  • (Logistieke) planning en draaiboek maken en up-to-date houden

  • Opvolging en evaluatie

Resultaat:

Een geslaagde (zonnige) dag met meer dan 700 bezoekers! Nadat de bezoekers waren ontvangen door de prachtige ontvangstdames, een veiligheidshesje aankregen en hebben kunnen genieten van een hapje en een drankje, mochten zij plaats nemen in de loods. Hier werd een 2 delig paneldiscussie voor hen gegeven over o.a. de visie- en strategiewijziging van Myne en de Xorter. Na een spectaculaire opening van de Xorter door de commissaris van de Koning, liep men weer naar buiten waar een gezellig festivalterrein was gecreëerd. De rest van de avond kon iedereen genieten van heerlijke maaltijden van diverse foodtrucks, speelde een DJ leuke plaatjes en men kon op de foto. Zie onderstaande aftermovie en foto's voor een goede indruk van de gehele dag! 

Fotografie: Peter Sitsen - www.petersitsen.nl
Videografie: Studio Velix - www.studiovelix.nl

Styling & catering: ByDorine - www.bydorine.nl

Technische productie: Profuze - www.instagram.com/profuze.nl

bottom of page